LIVRAREA

Produsele de pe stoc pot fi livrate intr-un interval de 2-3 zile.

Daca produsul nu se afla pe stoc, trebuie sa discutam impreuna sa stabilim termenul de livrare. Pentru produse unicat - comenzi speciale, comanda ar trebui stabilita cu cel putin doua saptamani inainte de eveniment.

 

Livrare in ROMANIA

Livrarea in Romania in locatiile standard Fan Courier costa 20 lei. Daca este o localitate neinclusa in lista Fan Courier va vom comunica costul livrarii.

 

Livrare INTERNATIONALA

Se poate face livrare internationala, va recomandam sa ne contactati separat pe mail sau telefon pentru a stabili detaliile. Tariful pentru Europa este in jur de 100 ron dar trebuie sa va comunicam exact costul curierului pentru fiecare livrare in parte (DPD Romania).

Termenul de livrare este de 5-7 zile lucratoare.

Comenzile vor trebui achitate online inainte de predarea lor catre curier, nu se accepta plata ramburs de catre firma de curierat la livrari internationale.

 

PLATA

Romania

Plata produselor se face prin ramburs, cash la curier (offline) sau daca se doreste plata online - aceasta se face pe baza facturii emise si trimise pe mail, urmand ca livrarea sa se efectueze dupa incasarea banilor in cont.

International

Pe baza comenzii se emite factura fiscala(in ron sau EUR). In momentul intrarii banilor in cont produsele vor fi livrare la adresa de destinatie.

 

 

RETUR

 

Politica de retur  

Incearca hainuta acasa si daca nu corespunde cerintelor tale, suna-ne sau contacteaza-ne pe mail si noi iti vom lua gratuit produsul inapoi, returnandu-ti banii.

Produsul caruia i se face retur trebuie sa nu fi fost purtat sau deteriorat, sa fie insotit de factura si chitanta si sa fi fost cumparat cu cel mult 30 de zile inainte de retur.

Returnarea banilor se face in termen de 30 de zile de la data sosirii produsului la adresa de retur Petaluda Atelier SRL, RO 27423770, J23/2527/2010,  sos. Pipera-Tunari, 62-64, etaj 1, oras Voluntari, Ilfov.

Produsele personalizate (cu broderii cu nume, accesorii diferite decat cele din standard, culori speciale cerute de clienti etc.) nu se returneaza.

Prin confirmarea comenzii (indiferent de modalitatea in care se face, mail, telefon, whatsapp) clientul isi asuma obligatia platirii integrale a acestora si a costului de transport aferent, in caz contrar societatea Petaluda Atelier SRL isi asuma dreptul de a solicita in instanta valoarea produselor care fac obiectul personalizarii plus cheltuieli de judecata.

 

 

Produsele deteriorate  

Refacem produsele deteriorate sau returnam banii pe acestea in limita a 30 de zile de la data cumpararii, daca aceste produse au avut defecte din fabrica.

Nu raspundem de produse care s-au deteriorat ca urmare a unei purtari nepotrivite sau a unei curatari, alta decat cea recomandata pe eticheta.

 

 

INTRETINEREA MATERIALELOR

 

Pentru produsele care contin bumbac sau poliester recomandam spalarea manuala la temperatura foarte joasa. Produsul nu trebuie stors. Uscarea se face prin agatare pe umeras, ferit de soare.

 

Pentru produsele care contin matase este recomandata doar curatarea chimica deoarece spalarea chiar si manuala poate afecta aspectul matasii. Calcarea se face la temperatura minima, daca este necesar. Se interzice innalbirea si uscarea in uscator. In cazul in care produsul este spalat de mana, nu trebuie stors. Uscarea se face prin agatare pe umeras, ferit de soare.

 

 

COMPANIE

Toate produsele prezente pe acest site, modelele, pozele si textele aferente, marca inregistrata “Innocence. Kind of magic” sunt proprietatea Petaluda Atelier SRL si nu pot fi instrainate, folosite sau copiate fara acordul scris al Petaluda Atelier SRL.

Date de identificare fiscale:

Petaluda Atelier SRL, RO 27423770, J23/2527/2010.

Protectia cosnumatorilor: https://anpc.ro

 

 

 

CONTACT

 

telefon:

e-mail:

showroom Soseaua Pipera-Tunari, 62-64, etaj 1, oras Voluntari, jud. Ilfov (zona Gradina Zooologica Bucuresti)

 

 

GHID MARIMI

 

In ceea ce priveste marimile ne-ar fi de mare ajutor daca ne-ati oferi pentru

copii cu varsta pana in 2 ani informatii legate de numarul de kilograme si de

inaltimea copilului pentru a va oferi marimea potrivita iar pentru fetele mai

mari este recomandat sa ne trimiteti inaltimea, dimensiunea in cm a bustului

si a taliei, tot asa fara rezerve.

Putem face si produse pe marime daca discutam in prealabil si stabilim

modelul si dimensiunile exacte ale copilului. Produsele realizate

pe marime nu pot fi returnate atat timp cat respecta dimensiunile

oferite de catre client.

Screen Shot 2019-09-27 at 14.27.50.png