• innocence

Concurs cu premii Innocence


Acum 10 ani când s-a născut Maria, în România nu exista nicio companie care să recolteze celule stem. Noi am aflat despre acest domeniu printr-un prieten, medic ginecolog în Marea Britanie.

Sarcina mea avea deja 34 de săptămâni, timpul era foarte prețios și astfel căutarea a fost intensă.

Am găsit Lifeline și ne-au inspirat încredere cu experiența pe care o aveau - fiind prima bancă de celule stem din Europa, și având un departament de cercetare impresionant, apoi i-am contactat în Marea Britanie și am avut surpiza să descoperim că au o bancă de celule stem deschisa și în Cipru - care la ora aceea ne era mai la îndemână.

Așa că în câteva zile am comandat kitul de naștere, am semnat contractul, și bebe Maria putea să vină.

O poveste simpatică, unul dintre cei mai cunoscuti medici ginecologi din București, care îmi urmărea sarcina, a făcut prima prelevare cu noi, dupa ce a "buchisit" cu atenție CD-ul de prezentare atașat kit-ului de naștere.

Așadar, putem spune cu mândrie că Maria este primul client Lifeline în România și probabil printre primii copii din țară cărora li s-au depozitat celulele stem.

Ei bine, în timp s-au mai născut foarte mulți "copii Lifeline", compania și-a deschis un birou și aici, iar noi am rămas în relații de prietenie cu ei :)

Acum Innocence se bucură să vă anunțe un concurs Lifeline prin care puteți câștiga mai multe premii de la noi: un set complet de botez în valoare de 1000 lei, un set de botez sau o parte dintr-un set în valoare de 500 lei, și 10 premii constând în prosoape pufoase pentru bebe.

Detalii pe pagina de web a Lifeline Romania, http://www.lifeline.com.ro


16 afișare0 comentariu