• innocence

Povestea unui costum de botez la comanda


- Alo, bună ziua, am un băiețel pe care urmează să-l botez peste 3 luni, și îmi doresc să îi fac un costum de botez ca al tatălui său. Se poate?

- Sigur că se poate!

Așa a început istoria cu Luca Ștefan, bebelușul pentru care am căutat asiduu vreo lună și jumătate stofe asortate cu cele pe care le avea tatăl lui la costum.

Deoarece familia locuiește în afara Bucureștiului, procesul de creație și aprobare a implicat și câteva pachete trimise cu curierul, exceptând mailul și telefonul pe care le-am folosit din plin :)

Bazat pe fotografia tatălui îmbrăcat în costumul lui, am descoperit nu fără puțină dezamăgire :) că nu aveam niciun material care să se potrivească pe costum.

Așadar, am căutat și am trimis primele mostre prin curier, din care am avut noroc și au rămas cele pentru cămașa - albastru deschis și patalonii - bordeaux.

Au urmat alte ture și discuții cu furnizorii - nu găseam deloc un material asemănător cu sacoul tatălui, într-un final am reușit să obținem aprobarea clientei pentru un bumbac albastru regal care se regăsea și în sacoul mare.

Pentru papion misiunea a fost imposibilă - tatăl purta un papion dintr-o stofa foarte specială, cu imprimeu.Soluția cea mai la îndemână era sa mai cumpere părinții un papion mare, iar noi doar să îl modificăm, pentru piticul care între timp făcuse deja 7 luni :)

Cu pantofiorii de bebe a fost mai ușor, aveam chiar ce-i trebuia: ghetuțe maro, din piele întoarsă - o alegere care a legat frumos întreg ansamblul de culori și texturi folosite la hăinuțe.

Botezul a fost a doua zi de Crăciun, într-un restaurant din care se vedea tot Bucurestiul, din păcate lipsea zăpada din peisaj :)

Am rămâne recunoscători mamei lui Luca Ștefan, daca ne-ar trimite o fotografie cu bebe și tatăl lui, iar dacă cerem prea mult, doar o poză cu bebe în costumul de botez. Mulțumim mult!

La mulți ani, Luca Ștefan!


74 afișare0 comentariu