• innocence

Rochite de comuniune


Pe Alma o știm de mai mulți ani. De când poartă cu drag rochițele Innocence pe care le-a descoperit (mă rog, tatăl ei le-a descoperit, dar ea este fericita purtătoare :)

Anul acesta am avut de făcut o temă mai specială. Alma este catolică, iar la 9 ani este vârsta când fetițele catolice au prima comuniune. Un eveniment pentru care se pregătesc câteva luni, merg la biserică, învață - iar prin luna mai sau iunie au marele si mult așteptatul eveniment.

La 9 ani și special pentru prima comuniune fetițele sunt mici variante ale mireselor ce vor deveni: știu exact ce vor, cum vor, au tot scenariul pregătit. Așa că pentru noi a fost o provocare să venim cu rochia care să fie exact ca cea pe care și-o dorea fata: lungă dar nu până în pământ, fină pe talie dar largă la poale, simplă dar cu un accent colorat, dintr-un material prețios și neapărat asortată cu un voal frumos.

Noi sperăm că am reușit să-i facem rochița ideală. Tatăl ne transmite că Alma a fost foarte-foarte-foarte încântată de rochiță, de voal, și firește de întreg evenimentul în care ea a fost centrul atenției.

Mulțumim mult, Alma!

#rochiecomuniune #rochitasarbatoare

418 afișare0 comentariu